Vállalatoknak

Napelem rendszerekkel jelentősen csökkenthetők irodaépületek, üzemcsarnokok, bevásárlóközpontok energiaellátási költségei. Hosszú évekig a fotovoltatikus technológia ára igen magas volt, csak valamilyen támogatási konstrukcióban érte meg ilyet építeni. Az árak azonban az utóbbi 1-2 évben olyan mértékben csökkentek, hogy ha egy környezettudatos vállalkozás hosszútávon gondolkodik, saját beruházásban is megéri kiépíteni.

 

Ugyanakkor rendszeresen elérhetők megújuló energia-rendszerek kiépítését támogató pályázatok, amelyekkel a beruházásra fordított saját erő lényegesen csökkenthető és a megtérülési idő jelentősen lerövidíthető.

 

Amennyiben az Ön vállalkozása napelemes rendszer kiépítését fontolgatja, érdemes felvennie a kapcsolatot velünk, hiszen rendelkezünk előzetes információval a várható pályázatokról, ennek köszönhetően Ön akár kész tervekkel, előkészített pályázattal várhatja a beadást. Ez lényeges szempont, ugyanis az elmúlt évek tapasztalatai alapján a rendelkezésre álló keretek gyorsan betelnek.

 

Várhatóan 2013. januárjában jelennek meg a KEOP-2012-4.10.0/A, KEOP-2012-4.10.0/C és a KEOP-2012-5.5.0/D pályázatok, amelyekkel akár 65% támogatást nyerhet a megvalósításra. A pályázatokról a Hírek oldalunkon talál információt.

  

Komplex szolgáltatásunkkal vállaljuk az előzetes energetikai felmérést, a rendszertervek elkészítését, a pályázat megírását, a rendszer kiépítését és az elkészült rendszer karbantartását is.

 

Elérhetőségünk:

Tel.: +36 22 200 800

Fax: +36 22 327 532

E-mail: info@albanapelem.hu

Cím: 8000 Székesfehérvár, Mártírok útja 3/B.