Rólunk

Az Alba Napelem Kft. alaptevékenysége fotovoltaikus elven működő, villamos áramot előállító rendszerek, erőművek tervezése, építése. A társaság az ezzel kapcsolatos tevékenységi körök teljes skáláját lefedi, a helyszín kiválasztásától kezdve a műszaki dokumentáció elkészítésén keresztül a szükséges engedélyeztetési, egyeztetési tevékenységeken, az esetleges EU-s támogatást megcélzó pályázatok megírásán át a megépítésig és használatba történő átadásig, majd a karbantartási feladatok ellátásáig.

A cég a nagyteljesítményű, ipari méretű, valamint a lakossági kisteljesítményű otthoni naperőművek tervezésétől a használatba adásig képes az összes idevonatkozó tevékenység elvégzésére. Mérnökeink, pénzügyi és pályázati szakembereink jelentős tapasztalattal rendelkeznek fotovoltaikus rendszerek tervezésében, kivitelezésében, finanszírozási konstrukciók kialakításában és EU-s pályázatok megírásában.

Az Alba Napelem Kft. célja hogy kiváló minőségben megtervezett és kivitelezett napelemes rendszereivel az intézményi és lakossági igények szolgálatában álljon. A rendszerek építése mellett az általunk használt napelemek és kiegészítők nagykereskedelmével is foglalkozunk, kisebb rendszerépítőknek is segítünk a jó minőségű, kiváló ár-érték arányú napelemes erőművek kialakításában.

Meggyőződésünk, hogy a napelemmel történő áramtermelés az egyik legtisztább, leginkább környezetbarát megoldás villamos energia előállítására. Hazánk területén a napsütötte órák száma hatékony áramtermelést és megfelelő megtérülést biztosít.

 

Elérhetőségünk:

Tel.: +36 22 200 800

Fax: +36 22 327 532

E-mail: info@albanapelem.hu

Cím: 8000 Székesfehérvár, Mártírok útja 3/B.