Önkormányzatoknak

Napelem rendszerekkel jelentősen csökkenthetők irodaépületek, iskolák és a különféle önkormányzati, költségvetési intézmények energiaellátási költségei.

 

Önkormányzatok, költségvetési szervezetek részére alkalmanként elérhetők – magas támogatási intenzitású – megújuló energia-rendszerek kiépítését támogató pályázatok, amelyekkel a beruházásra fordított saját erő minimálisra csökkenthető és a megtérülési idő nagymértékben lerövidíthető.

 

Várhatóan 2013 januárjában jelennek meg a KEOP-2012-4.10.0/A, KEOP-2012-4.10.0/C és a KEOP-2012-5.5.0/D pályázatok, amelyekkel 85%, vagy akár 100% támogatást nyerhet a megvalósításra.  A kiírás kölségvetési szervek és intézményeik, közoktatási, felsőoktatási intézmények részére teszi lehetővé az energiaköltségek jelentős csökkentését. A pályázatokról a Hírek oldalunkon talál információt.

 

Komplex szolgáltatásunkkal vállaljuk az előzetes energetikai felmérést, a rendszertervek elkészítését, a pályázat megírását, a rendszer kiépítését és az elkészült rendszer karbantartását is. Emellett nem csak megtervezzük és lebonyolítjuk a beruházást, hanem vállaljuk annak finanszírozását is.

 

Amennyiben önkormányzata napelemes rendszer kiépítését fontolgatja, érdemes felvennie a kapcsolatot velünk, hiszen rendelkezünk előzetes információval a várható pályázatokról, ennek köszönhetően Ön akár kész tervekkel, előkészített pályázattal várhatja a beadást. Ez lényeges szempont, ugyanis az elmúlt évek tapasztalatai alapján a rendelkezésre álló keretek gyorsan betelnek.

 

 

Elérhetőségünk:

Tel.: +36 22 200 800

Fax: +36 22 327 532

E-mail: info@albanapelem.hu

Cím: 8000 Székesfehérvár, Mártírok útja 3/B.